Poštovani Gospodine/Gospođo,

 

Ponosni sam vlasnik jedne od najvećih kolekcija prepariranih žaba u svijetu(507 žaba u 21 sceni). Kolekciju je napravio Ferenc Mere, ekscentrik koji je vidio ljude u žabama. Kolekcija je stvorena u periodu između 1910 i 1920. Zadnjih godina prikazivanja u Splitu nalazimo se u samom vrhu atrakcija koje treba vidjeti. Dokaz tome je 4 certifikata izvrsnosti od Tripadvisora u šest sezona rada, kao i 16 000 pozitivnih utisaka zabilježenih u knjigama gostiju.

 

Ukoliko želite impresionirati ili omogučiti svojim klijentima i gostima da s zadovoljstvom vide tako izuzetnu izložbu ili da kažem umjetničko remek dijelo, bilo bi nam zadovoljstvo ponuditi vam našu suradnju u organizaciji ove izložbe u vašim prostorima.

 

 

"Ovo mjesto mi je preporučeno od nekolicine prijatelja kao glavna atrakcija u Splitu. Nije me razočaralo. 507 očuvanih žaba u različitim pozama zaustavlja dah. Ne razumijem kako netko može posjetiti Split i ne otići ovdje. Uživala sam u svakom dijelu ovog fantastičnog muzeja i čestitam vlasniku na viziji. Svi oni koji se usude reći da je ovo manje od savršenog lažu sebi i ostalima. Odlično!"

Nicole, Sydney